Repartint sort i il·lusió

loteriaA un dia del tan esperat Sorteig de Nadal, Cecilia Orts, gerent de l’Administració de Loteria i Apostes de l’Estat de Bétera, sol portar un ritme frenètic en les últimes hores prèvies a aquesta jornada en la qual molts, any rere any, posen les seves esperances .

Cecília és la tercera generació al càrrec d’aquest establiment. Des de 1988 es troba al servei dels altres, intentant repartir sort entre els seus clients mitjançant tot tipus de sortejos i apostes estatals. Amb afecte, recorda com va veure a la seva àvia i la seva tia treballant al capdavant de l’administració. De fet, fa una mirada cap enrere i ens esmenta aquell tercer premi que l’anterior generació va repartir en tal dia com el de demà, 1 40235. Així mateix, recalca que el 14 de desembre de 2013, una setmana abans del de Nadal, va donar el primer premi de la Loteria Nacional.

Administración de Lotería nº. 1 de BéteraUbicada al carrer Doctor José Saez, 20, l’Administració de Loteria nº. 1 congrega a molts veïns que s’apropen amb la il·lusió de ser els agraciats d’algun d’aquests premis que els xiquets de Sant Ildefons canten cada 22 de desembre. Fins a les 21 hores, l’establiment tindrà les portes obertes per a aquells més endarrerits.

Segons ens comenta Cecília, la loteria de Nadal es rep al juliol i a l’agost es posa a la venda.

D’altra banda, l’administració ja està venent la també tradicional Loteria del xiquet, que encara que només es ven durant els 10 dies previs al sorteig, igualment té bona acollida.

D’aquesta manera, Cecilia, espera no menys nerviosa que els seus clients, al fet que arribe el dia de demà per saber si la fortuna es troba en algun dels dècims repartits.