Reunió Informativa amb els hostalers per a la 8ª Ruta de la Tapa

tapa 3La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants del municipi ha convocat, per a aquesta setmana, una reunió informativa sobre la 8ª Ruta de la Tapa.

Per tal de poder recollir els suggeriments i idees dels hostalers interessats en participar i treballar conjuntament, aquesta tindrà lloc el pròxim dimecres, 16 de maig, a les 18.00 hores a les instal·lacions de Casa Nebot (carrer Estació, 5).

Qui desitge participar igualment, però no poguera anar a la reunió informativa, també podrà enviar un mail a afic@betera.es, indicant ‘Participar en la campanya’ o bé cridant al 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la participació en el següent mail: info@acbetera.com.

La 8ª Ruta de la Tapa es desenvoluparà els quatre dijous del mes de juny. Així, els dies 7, 14, 21 i 28, els veïns podran conèixer de primera mà les diferents propostes culinàries que els establiments d’hostaleria locals els ofereixen.