Toñi Benavent Espai de Relaxació, descomptes en teràpies naturals per al Black Friday

Toñi BenaventLes teràpies naturals també s’apunten al Black Friday. És el cas de Toñi Benavent Espai de Relaxació. Del dilluns 19 fins al divendres 23 de novembre ofereix descomptes del 15-20% en llums de sal i selenita, i en diversos articles. També comptarà amb bons especials de teràpies, amb descomptes i sessions gratis, així com un 25% de descompte en qualsevol teràpia individual. Les noves inscripcions de ioga tindran un regal de 2 classes gratis.

Toñi Benavent, Espai de Relaxació i Centre de Sanergia, es troba a Avinguda Constitució, 23-Baix. Aquest és un Centre de Teràpies Naturals: Naturopatia Bioenergètica, Emocional i Psicofísica. La seua finalitat és compartir i ajudar les persones en el seu camí de Sanació, Curació, i Evolució Personal.

Per a lograr aquest objectius s’ofereixen tècniques naturals que ajudaran a equilibrar, harmonitzar i curar tot el teu organisme, des d’una integració de cos, ment i esperit com un Tot, i despertant la teva Consciència camí a una veritable re-trobada.

Per això es proposa la combinació de diverses tècniques: Constel·lacions Familiars, Rebirthing-Renaixement, Acupuntura, Auriculoteràpia, Sanergia, la Connexió, Reiki (diferents sistemes per mobilitzar diferents Energies de l’Ésser Humà: Usui-Tibetà, Karuna i Egipci. Adults i nens ), Ioga especialitzat (adults i xiquets), Meditacions Dinàmiques, Massatge Metamòrfic, Nidra Ioga, Flors de Bach, Aromateràpia Egípcia, Cursos per a la Salut i el Benestar

En aquest cente s’aborda la causa, el «detonant» de qualsevol desequilibri o malaltia, per curar la persona, qui rep a través del seu cos la informació necessària perquè això passe, activant així el sistema de «autosanació». Els resultats són sorprenents i espectaculars.

Toñi Benavent, perfectament qualificada en aquesta àrea, dirigeix des de fa diversos anys aquest centre de naturopatia bioenergètica, emocional, i psicofísica.

Qui desitge conèixer més a fons aquest centre pot fer-ho a través del 652 068 120; info@toñibenavent.es o també en el facebook @espaiderelaxacio. L’horari del centre és de dilluns a divedres de 09:30 a 21:00 hores.