Totes les compres de Reis al comerç local

El comerç local de Bétera té tot el que desitges per a realitzar les teues compres de Nadal. D’aquesta manera, si comencem parlant pel sector més dolç, cal destacar el roscó de reis al Forn de Llistó, a Cafeteria-Panadería Mayda, a Dulces Yolanda i en versió llepolies a Kompy‘s. A aquest últim establiment també es pot trobar altres tipus de llepolies per als regals dels més menuts, igual que a altres establiments com La Piñata o La Tenda de Ricart on també hi ha un espai per al carbó dolç. Parlant d’aliments dolços, a Bee Natura també hi ha detallets específics.

Quant a joguets, la multitenda de Ricart té totes les joguines que s’anuncien a la televisió. A més, compta amb moltes altres porpostes per a regalar per a també els adults, com llibres o altres detallets. Si parlem de llibres de lectura, a la Papereria Airam també tens aquesta opció.

Les drogueries-perfumeries de Jacinto o la de Silvia també són una bona opció per a regalar perfums o altres productes de cosmètica, ideals per a fer un detallet. En estètica compten amb centres de bellesa i estètica, així com perruqueries on trobar ‘Bonus‘ o targetes regals especials, entre moltes més possibilitats. Merxe‘s Centre d’Estètica, Lorena Tu centro de EstéticaNM EstéticaYolinails, Nou Estil Perruqueria i estètica, Noelia Duran estilistes, Silvana perruqueria, Sheyla Carrasco Imatge personal, Raquel Romero o Perruqueria Aparísi, són alguns exemples.

A la joeiria-rellotgeria Cronos i a Albahaca Vintage també hi ha tot tipus de regals. A les nostres sabaterias i botigues de complements també es compta amb un ampli ventall d’oportunitats com és el cas de Calzados Amparo i Carolina o Calzados Fina.

En electrodomèstics i noves tecnologies, el teu lloc és Electromésticos Broseta, però si necessites roba per a la llar la teua botiga és Amparo Royo, cortinas y hogar i per al descans, Max Colchón. En assumptes d’informàtica tenim Intecom Solutions i en copisteria a Copi Centro Bétera.

Els nostres establiments de moda també tenen per a totes les edats. Per als més menuts, podem parlar de Lara Children‘s, Menuts Bétera-Dulce Bebé o Modas Bamby. Per als adults comptem amb Undercolours of Benetton i Modas Cecilias.

Per a regalar Salut visual tenim tres òptiques: Òptica BulevarÓptica y Centro Auditivo Furió i Óptica Les Alfàbegues. Quant a centre de teràpies on regalar diverses propostes podem parlar de MizentroToñi Benavent Espai de Relaxació o Luna Zen Bétera. Parlant de Salut també cal mencionar a Osteopatia Bétera, Podologia Bétera i la Clínica Bétera Salut. A ecotienda Karak també hi ha productes de cosmètica natural i regals de diversa índol.

Si els reis també volen deixar-li un xicotet present a la teua mascota comptem amb Mascotas Vicmar o Tu Mascota XXL.

En matèria de formació, Hi5 Education Centres és una bona alternativa per a regalar classes d’idiomes. Si la formació va dirgida a la conducció, Autoescuela Clavel o Autoescola l’Estació són la teua opció.

Açò és una xicoteta recerca d’allò que es pot regalar per a reis, quant a articles, benestar, salut o creixement personal-educatiu. No obstant això, tenim molt més com els nostres socis hostalers, a través dels quals es pot regalar un bon sopar, i altres alternatives amb les quals quedar de meravella.

Què més es pot demanar?