Tris Tras School, celebrant tradicions amb els més menuts

Tris Tras 2Com ja hem comentat aquests dies, l’educació també juga un paper important donant a conéixer les tradicions i celebracions més arrelades. En aquest sentit, cal recordar que tots els Centres d’Educació Infantil associats a l’ACB estan portant a terme diverses activitats perquè els menuts es familiaritzen amb el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

tris tras 1Entre altres, podem trobar a Tris Tras School, qui realitza un taller de massapà amb les xiquetes i xiquets del centre.

Ubicat al carrer José Gascón Sirera, 77-B. Aquest, és un centre autoritzat i subvencionat per la Conselleria d’educació, que cobreix el primer cicle d’educació infantil de 0-3 anys. Compta amb un horari flexible per adaptar-se a les necessitats de cada pare. A més, té un gabinet psicopedagògic que supervisa el desenvolupament dels infants. Les instal·lacions també disposen de servei de menjador amb cuina pròpia amb menús adaptats a cada edat i necessitat del xiquet. En Tris Tras School s’aposta pels idiomes en aquestes edats, com l’anglés, i molts més serveis com l’escola de vacances amb xiquets fins als 8 anys, perruqueria al centre, escola de pares o aniversaris. Qui desitge conéixer més sobre aquest centre, pot cridar als telèfons 960.44.88.97 / 691912378 o navegar per la seua pàgina web www.tristrasschool.es. També compta amb el següent Facebook: @Tristraschool.