Veo Veo, educant sobre les tradicions

PicsArt_10-05-11.23.54 1En l’any 2008 va nàixer Veo Veo, amb la finalitat d’oferir a les famílies un lloc en plena naturalesa on els xiquets pogueren aprendre feliços, amb un compromís de qualitat educativa que contribuïsca al desenvolupament integral dels xiquets i xiquetes de Bétera i voltants.

En aquest centre són conscients que els pares els deixen el més volgut per a ells i, per aquest motiu, posen tots els mitjans per a garantir la seua tranquil·litat i confiança: seguretat en tots els aspectes del centre, afecte als xiquets i xiquetes per als quals volen ser una segona família i que estiguen felices, perquè a partir d’ací, l’aprenentatge i el seu desenvolupament flueixen amb facilitat.

En Veo Veo creuen que les famílies són el més important i per això busquen la implicació en activitats, la comunicació fluida i contínua, buscant una escola participativa.

Aquest, és un centre Autoritzat i subvencionat per Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

El seu projecte educatiu es basa en 4 pilars:

PicsArt_10-05-11.30.11 1La implicació de famílies: basats en la metodologia Reggio Emilia en la importància que de les famílies dels xiquets i xiquetes. Comparteixen moments junts com a festivitats de Halloween, Nadal, Carnestoltes, Falles, Fi de curs, Escola de Pares, tallers de música en família, tallers de Minkids, tallers d’Artterapia. Tenen una comunicació contínua amb els pares, a través de tutories i reunions periòdiques. Realitzen tallers de música, mindfullnes, etc. i Escola de Pares, amb temes d’interés.

En aquest sentit, per a celebrar la festivitat del 9 d’octubre, el centre ha realitzat la tradicional ‘Mocadorà‘, fent les formes de les fruites de Sant Donís, tal com mostrem a les imatges.

La importància de la psicomotricitat: el moviment és importantíssim en el desenvolupament cognitiu i físic dels xiquets i els ajuda en el seu creixement i desenvolupament. Disposen d’una aula de psicomotricitat, piscina i grans espais oberts on poder exercitar aquest moviment en totes les seues àrees.

La musicalitat com a via d’aprenentatge: la música és innata en els xiquets i la utilitzen com a via de coneixement a més de com a activitat lúdica que els encanta. La música ajuda a millorar la seua atenció, la seua memòria i la seua concentració. Es realitzen tallers periòdics on les activitats són guiades cap als pares i fills.

La metodologia per racons: Utilitzen els racons d’aprenentatge per a desenvolupar i potenciar les intel·ligències múltiples perquè creuen que no hi ha una única intel·ligència si no diverses i han d’estimular-se totes elles. Per a treballar aquestes àrees utilitzen els espais disponibles a l’aire lliure, l’aula de psicomotricitat i les aules organitzades per racons.

També realitzen activitats de joc simbòlic i motricitat fina basades en la filosofia de Maria Montessori.

Tot això amb una metodologia molt completa, lúdica i experimental on, per edats, els xiquets i les xiquetes van adquirint els seus propis coneixements.

PicsArt_10-05-11.29.35 1Respecte als idiomes en Veo Veo, inicien als xiquets en el trilingüisme a través dels tres idiomes Espanyol, Anglés i Valencià que són els idiomes bàsics que després continuen en el col·legi.

Natació educativa
El centre disposa de piscina coberta tractada amb solució salina on es realitza natació educativa, en els mesos de maig, juny, juliol i agost. Els xiquets aprenen supervivència, es familiaritzen amb un altre mitjà i desenvolupen habilitats motrius d’una manera lúdica i poc convencional dins de l’horari escolar.

Serveis
Obrin tots els mesos de l’any adaptant-se a les necessitats de cada família. El seu horari és molt flexible obrint les seues portes a les 7.30 del matí i tancant-les a les 18 de la vesprada.

El menjar està elaborat amb productes de primera qualitat subministrats per Servei de Càtering Germans Aloy, S.L. on els menús estan elaborats per nutricionistes respectant les necessitats de cadascun en el seu procés maduratiu com a al·lergogen.

Disposen d’Escola de Vacances per als períodes no escolars de Nadal, Pasqua i estiu, on els preparen activitats lúdiques per a edats compreses entre 3 i 8 anys.

Es troben en C/ Estació, 18. Per a qualsevol informació pot contactar a través del telèfon: 654 09 35 76. També compten amb Facebook: https://www.facebook.com/pg/ceiveoveo i Pàgina web: http://escuelaveoveo.com/